• Afdrukken
Levering(en)

Wanneer wij het verschuldigde bedrag van uw bestelling hebben ontvangen, volgt de levering zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 10 dagen. U krijgt een email bericht zodra de bestelling geplaatst is. Daarna volgt een email bericht wanneer de betaling voltooid is. Tot slot ontvangt u een email bericht wanneer uw bestelling is verzonden met uiteraard een track&trace code (indien van toepassing).

Het afhalen van uw bestelling aan ons adres is gratis. Deze optie kunt u kiezen wanneer u uw bestelling afrond. Wij zullen contact met u opnemen voor het afhaal moment.

Bezorgen
Voor brievenbus zendingen betaald u € 2.95 verzendkosten. Voor artikelen die niet door de brievenbus passen betaald u € 4,95 verzendkosten. Bij producten die niet door de brievenbus kunnen moet u bijvoorbeeld denken aan knuffelberen, cadeau pakketten en kraampakketten.

Track & Trace van PostNL
Standaard verzenden wij onze pakketten met PostNL. Wanneer uw pakket met PostNL is verzonden dan kunt u hieronder met behulp van de pakketcode en uw postcode uw zending volgen.

Vandaag besteld? Probeert u het dan na 20:00 nog eens

 Zending wordt bezorgd op een adres buiten Nederland

Controleer of uw land van bestemming Track & Trace biedt

Levering buiten Nederland maar binnen de Europese Unie
Wanneer wij het verschuldigde bedrag van uw bestelling hebben ontvangen krijgt u via de mail een bevestiging van ons. Na deze bevestiging volgt de levering in andere Europese landen uiterlijk binnen 14 dagen.

De kosten voor verzending buiten Nederland maar binnen de Europese Unie zijn als volgt:

Brievenbuszending  €   6,40*
Pakket zending € 25,00*
*Tarieven PostNL 

Levering buiten Nederland en buiten de Europese Unie
Wanneer wij het verschuldigde bedrag van uw bestelling hebben ontvangen krijgt u via de mail een bevestiging van ons. Na deze bevestiging volgt de levering in landen buiten de Europese Unie uiterlijk binnen 21 dagen.

De kosten voor verzending buiten Nederland en buiten de Europese Unie zijn als volgt:

Brievenbus zending €   9,45*
Pakket zending € 34,30*
*Tarieven PostNL 
U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele Douane/Belasting heffingen die gelden in uw land.